Nu mai vor să comită ”CRIME”. Ginecologii din Timișoara nu mai fac avorturi

Cupio.ro - Quick24

Medicii ginecologici din vestul țării refuză să scape femeile de sarcinile nedorite. Chiar dacă sunt obligați de lege să facă avorturi, specialiștii de la maternități au decis să pună în aplicare o lege nescrisă, prin care, spun ei, evită comiterea de păcate.

G. A.
stiri@exclusivtm.ro

medicii din timisoara nu mai fac avorturi crime ginecologi gravida nou nascut

În repetate rânduri, medicii ginecologi au fost acuzați de creștini că prin avorturi comit crime duble. Cu puțin timp înainte de Crăciun, medicii au decis să pună capăt intervențiilor de acest gen. Practic, timp de trei săptămâni, toate gravidele vor merge degeaba la spitale, pentru că medicii nu vor omorâ feții.

Ea este ginecologul din Timișoara care nu face avorturi, pentru că le-a trăit pe propria piele. Citește o poveste cutremurătoare!

Chiar și conducerea spitalelor aprobă decizia angajaților. Situația s-a repetat și de Paște. La Lugoj, directorul medical al Spitalului “Teodor Andrei” Lugoj, doctorul Mircea Șerpe, susținea atunci că intervențiile ginecologilor se vor face doar în cazurile extrem de  deosebite. Practic, chiuretajele vor fi puse în aplicare doar în condițiile în care viața pacientei este pusă în pericol.

Pauza de la avorturi s-a repetat și cu ocazia Paștelui Ortodox, precum și în zilele cu cruce roșie în calendar.

Ucis de notele de la facultate. Locul blestemat unde mor studenţii din vestul României!

 

Motociclist ucis la 19 ani! Iubita şi prietenii săi nu îşi revin din durere. Şoferul e nepedepsit! GALERIE FOTO

 

Lasă un comentariu

comments

Cupio.ro

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.