- -
- -
MĂCEL! Zeci de câini sunt OMORÂȚI ACUM ÎN CHINURI GROAZNICE la Timişoara! Banatu-i fruncea la asasinarea maidanezilor

MĂCEL! Zeci de câini sunt OMORÂȚI ACUM ÎN CHINURI GROAZNICE la Timişoara! Banatu-i fruncea la asasinarea maidanezilor

Posted by
-
-

Astăzi a început asasinarea fără milă a zeci de câini fără stăpân la Timişoara. În timp ce citiţi acest articol zeci de maidanezii sunt executaţi şi mor în chinuri groaznice, după ce au fost prinşi de hingherii din Timişoara.

stiri@exclusivtm.ro

CAINI MAIDANEZI OMORATI TIMISOARA EUTANASIATI

Astăzi, 7 februarie, a început la Timişoara masacrarea fără menajamente a câinilor fără stăpân. Căţeluşii sunt ucişi unul câte unul, cu otravă, de către angajaţii unei firme angajate de Primărie.

În următoarea săptămână urmează să fie măcelăriţi peste 300 de câini, cărora le expiră cele 14 zile de graţie, termen în care puteau să fie salvaţi de timişoreni cu inimă mare, care aveau posibilitatea să îi adopte.

Iubitorii de animale se luptă cu o blondă ”periculoasă”

 

Asta după ce Primarul Timişoarei a anunţat în 24 ianuarie că în 14 zile începe uciderea organizată a patrupedelor din adăpostul hingerilor, care nu au fost adoptate.

Zeci de câini  sunt adunaţi zilnic de pe străzile din oraş şi sunt duşi în adăpostul unde aşteaptă în zadar oamenii cu suflet mare să îi ia acasă. Dar mai bine de 97% dintre câinii adunaţi de pe străzi ajung să fie otrăviţi, pentru că nu îşi găsesc un stăpân.

UCIGAȘI DE CÂINI căutați de polițiștii din Timișoara. Animalele au murit în chinuri groaznice

 

SÂNI OBRAZNICI și fundulețe bombate pentru câinii fără stăpân, în centrul Timișoarei! GALERIE FOTO

 

138 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

- - -