- -
- -
Misterul bogătașului UCIS DE GRIJI fatale! MOARTE ÎNGROZITOARE provocată de averea lui?!

Misterul bogătașului UCIS DE GRIJI fatale! MOARTE ÎNGROZITOARE provocată de averea lui?!

Posted by
-
-

Un afacerist cu o firmă de milioane de euro a fost găsit mort, în vila sa din Timișoara, cu un pistol lângă el. Poliţiştii spun că cercetează mai multe piste, dar se pare că moartea misterioasă a omului de afaceri a fost provocată de probleme financiare şi familiare.

stiri@exclusivtm.ro

dorin olar sinucidere timis dumbravita firme de transport (3)

 

Patronul a două firme de transport din Timişoara, Dorin Olar, de 47 de ani, a fost găsit fără suflare, în vila sa din localitatea Dumbrăviţa, aflată la periferia Timişoarei, localitate în care locuiesc mai toţi milionarii din Timişoara.

Cadavrul bărbatul a fost decoperit marţi dimineaţa, iar lângă el a fost găsit un pistol cu bile, care era înregistrat pe numele fiului său. Se pare că milionarul şi-a pus capăt zilelor şi s-a împuşcat în cap, iar rănile au fost fatale, medicii de la Ambulanţă nemaiputând să facă nimic.

TRAGIC! Bebeluș de 6 luni omorât de un ȘMECHER VITEZOMAN. Și mama copilului e la un pas de moarte!

 

Motociclist ucis de Poliție! Moartea îngrozitoare a şocat familia şi prietenii, chiar şi medicii!

 

Oamenii legii spun că patronul şi-a luat viaţa, după ce acesta a avut mai multe probleme în ultima vreme. Bărbatul a lăsat un bilet de adio, în care explică familiei de ce a recurs la acest gest.

Se pare că afaceristul era în divorţ, iar firmele sale de transport internaţional au mai multe probleme financiare, acumulând datorii destul de mari, iar bărbatul nu a găsit altă soluţie şi a recurs la acest gest disperat.

Vrea 1 milion de euro și MOARTEA CÂINILOR care l-au rupt în bucăți. O cere BĂRBATUL NENOROCIT DE MAIDANEZI în Timișoara

 

Drama studentei ucigaşe de la Medicină. Moarte fulgerătoare care i-a devastat familia! EXCLUSIV

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

- - -