VIDEO EXCLUSIV Cei mai temuți interlopi ai Banatului și Florin Salam plâng după ”stâpânul Timișoarei”, Sorin Udrea. Vor să îl scape pe șmecherul orașului din arest

Cupio.ro - Quick24

Interlopii din Timişoara au ochii umezi de emoţie, după ce Florin Salam şi-a adus aminte de boss-ul interlopilor, Sorin Udrea, aflat acum în arestul Poliţiei Timiş. Toți vor să îl scape de acuzațiile aduse de oamenii legii.

Diana Marinescu
stiri@exclusivtm.ro

Florin Salam, în care interlopii din Timişoara au aruncat de-a lungul timpului sute de mii de euro la chefuri de chefuri, nu a uitat de prietenii săi.

Cel mai celebru manelist din România se tânguie după „stăpânul” Timişoarei, Sorin Udrea, cel mai şmecher interlop, care a fost arestat săptămâna trecută alături de trei „locotenenţi”.

Detalii șocante despre interlopii Timișoarei. ”Stăpânul orașului” arunca țigani din mașini în mers și amenința polițiștii cu “SEX”

FOTO SÂNGEROS Aşa se taie cu SABIA INTERLOPII Timişoarei! Ai curaj să te uiţi la poza asta?

Florin Salam a fost la un chef de interlopi şi i-a făcut o dedicaţie specială lui Udrea, spre bucuria interlopilor care au participat la chef şi prietenilor lui Udrea, care sunt impresionaţi că manelistul nu a uitat de fraţii săi din Timişoara, aflaţi la anaghie.

videoclip manea florin salam dedicatie interlopi sorin udrea
VIDEO BĂTAIE! Interlopii “stăpânului” Timişoarei îşi dau omorul printre medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara
GALERIE FOTO Megainterlopii conduc Timişoara. Ei sunt smardoii care se bat şi se taie cu sabia! ÎI CUNOȘTI?

Lasă un comentariu

comments

Cupio.ro

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.